BLOG

Ezek a leghatékonyabb gyógyító ásványok

2022.09.21 14:22
Ezek a leghatékonyabb gyógyító ásványok

A kristályok gyógyító erejét évezredek óta tisztelik. Egyedülálló geometriai felépítésük pozitív hatással van az emberi testre és elmére. Testünk energiaáramának serkentésével, egyensúlyának szabályozásával saját természetes gyógyulási folyamataink is serkenthetők. Az egyes kristályok energiái másképp hatnak testi és lelki egészségünkre, ezért keress egy követ, ami vonz téged!

Tiszta kvarc

Ez egy nagyon erős gyógyító kristály, melynek számos felhasználási területe van. Fokozza a körülötte lévő kövek energiáját, és segít a csakrák összehangolásában. Ez a gyönyörű fehér kristály isteni fényt sugároz, így kiváló gyógyító kő koronacsakrád számára. Kiegyensúlyozza az energiát, kapcsolatot ébreszt a szellemvilággal, tisztulásra vagy védekezésre is használható.

Ametiszt

Ez egy olyan erős kő, amely segíthet abban, hogy jobban érezze magát, és javítsa egészségét, miközben biztonságban és védelemben részesít téged. Az ametiszt fokozza a spiritualitást és a meditációt, miközben védelmet nyújt a meditáció során.

Kék kalcit

Ez egy szép, félig áttetsző kék kristály, amely javítja a memóriát és az agyműködést. Segít az elme intuitív erejének növelésében is. A kristálykvarc pozitív hatással van a torokcsakrára, így elősegíti a tiszta kommunikációt. Energiái tökéletesek ahhoz, hogy segítsenek az embernek egyértelmű kommunikációban lenni nehéz időkben, és amikor egymásnak ellentmondó nézőpontokkal kell szembenéznie, vagy a változáson keresztül váltani. Ez a kristály tökéletes azok számára, akik szeretnék megőrizni optimista kilátásaikat a változások alatt!

Rózsakvarc

Ha szívtámogatásra van szükséged, tarts egy darab Rózsakvarcot a mellkasodhoz közel. Ez az édesen vibráló kristály nagymértékben támogatja az új kapcsolatokat, és segít a meglévők egyensúlyának helyreállításában. Tökéletes kő azok számára, akiknek meg kell tanulniuk az önszeretetet és a megbocsátást, utat nyitva több hála, együttérzés, nagylelkűség és empátia felé az életedben.

Citrin

A citrinkristály a napenergia erőműve, amely melegét, szeretetét és örömét adja a közelében lévőknek. A citrin kristály állítólag segítenek bizonyos fizikai és érzelmi traumák gyógyításában, valamint eltávolítják a félelmet. Csatlakoztasd a Citrin kristályt a 3. csakrádhoz meditáció közben, hogy aktiváld vagy fokozd az energiaáramlást tested ezen a részén, amely a személyes életközpontodhoz, az önkontroll hoz és az akaraterődhöz kapcsolódik.

Karneol

A karneol egy csodálatos kő a szerencsének, a motivációnak és a védelemnek. Segít új bevételi és szerencseforrásokat vonzani. A munka során ez a gyémánt ambíció, motiváció és elszántság kristályaként működik. A munkahelyen erős energetikai pajzsot hoz létre, amely megvéd minket a negatív energiáktól, és biztonságban tart minket szeretteink számára. A szakrális csakrához kapcsolódik, amely erőt ad számunkra, hogy könnyen megszabaduljunk minden szexuális vagy meddőséggel kapcsolatos problémától.

Hematit

A hematit kő alapkőként ismert, és évezredek óta használják. Ez a kő segít jobban kapcsolódni fizikai testedhez, és energiatranszformátorként működik, amely védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben.

Webáruház készítés