BLOG

Elég, ha csak a már-már misztikusan szögletes, kanyargós motívumok egyvelegére gondolunk a híres görög ékszerek jellemzőiként… melyek persze egyébként, komolyabb jelentőséggel bírnak, túlmutatván a divatos kiegészítőknél.

 

 

A görög ékszerek alapvetően letisztult formavilágúak, és az azokra kerülő díszítő elemek, szimbólumok is inkább az egyszerűbb kategóriába sorolhatók. Ez azonban kicsit sem von le az ékszerek esztétikai értékéből.

Az életfa nem csak napjaink divatja. Az életfa medál nyakláncok aktív díszítő eleme lehet, ami segít átvészelni nehezebb időszakokat is. Érdemes megismerni kicsit ezt a szimbólumot, és a hozzá kapcsolódó hiedelmek gyökerét is.

Az ezüst tisztítása valóban gyerekjáték, de nem árt ha ismered a jól bevált módszereket. A neten barangolva sokféle módszerről olvashatsz, de az az igazság, hogy nem minden megoldás hozza az elvárt eredményeket.

Ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy ékszerekről beszélünk, amiket éveken keresztül óvunk, így nagyon nem mindegy az sem milyen módszerekkel ápoljuk azokat.

Egy túl agresszív tisztítási módszer akár árthat is, éppen ezért ide azokat a tisztítási módszereket gyűjtöttük össze amelyeket bátran kipróbálhatsz, hiszen óvni fogják az ezüstöt.

Célunk, hogy széles körben megismertessük a görög életérzést az ékszereken keresztül

2018.02.08 14:06

 

Ismerkedj meg a gyűrűméretekkel és hogy, hogyan szerezheted meg azt!

Szeretnéd meglepni kedvesedet, barátnődet, húgodat, nővéredet vagy az anyukádat egy gyűrűvel?

Nem tudod mekkora méret a megfelelő?

 

 

 

Webáruház készítés