Köszöntünk webáruházunkban!

Engedd meg, hogy pár szóban bemutassuk családi vállalkozásunkat.

Két generációs családi vállalkozásunk 1995-ben alakult meg Vergina Kft. néven. Családunk görög aranyműves családból származik és szeretnénk Magyarországon is tovább vinni, megismertetni a görög életérzést ékszereinken keresztül. Arra törekedtünk első perctől kezdve, hogy partnereinket minőségi görög termékekkel és színvonalas, családias kiszolgálással fogadjuk.

Olyan kis műhelyekkel, kézművesekkel állunk kapcsolatban akik egyfelől őrzik az aranyműves mesterség régi hagyományait, ugyanakkor nyitottak a kortárs megoldásokra is. Fontos számunkra, hogy nyomon kövessük a legfrissebb trendeket, ismerjük a legújabb irányzatokat.

Ezek az arany és ezüst ékszerek egyszerre merítenek ihletet a klasszikus görög kultúrából,  szépségük mellett pedig egyes darabok szimbolikus jelentéssel is rendelkeznek. Különböző görög régiókból szerezzük be a modern design vonalát követő divatékszereinket. Az ókori görög kultúra ihlette azokat a mozaik mintázatú öveket is, amelyeket néhány éve mi hoztunk be a magyar piacra.

Görög partnereink mellett olasz beszállítókkal is együtt dolgozunk, hogy kínálatunkkal minél nagyobb igényt tudjunk kielégíteni.

 

Azokban az években egy nagy ugrásnak számító vállalkozásunk mára már igazolta, hogy az emberek nyitottak más kultúrák megismerésére, ékszereik viselésére.

 

Következő nagy lépésünk volt, hogy 2017-ben megnyitottuk ékszer webshopunkat. www.verginaekszer.hu

De miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Nemcsak termékeinkkel, hanem érdekes történetekkel, információkkal és praktikus tanácsokkal várjuk az odalátogatókat.

  • Készletről azonnal tudjuk szállítani megrendeléseinket. Mivel valós készlettel dolgozunk, ezért szinte percről percre változik kínálatunk.

  • Az elmúlt  23 év alatt megszerzett tapasztalatok segítenek minket abban, hogy évről évre megtaláljuk azokat a modelleket, amelyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik.

  • Cégek részére lehetőség van egyedi ékszerek, tárgyak megrendelésére, melyre személyre szabott árajánlatot készítünk.

  • A megrendeléseket darabszámtól függően, viszonylag rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

 

Őszintén reméljük, hogy sikerült egy kicsit megismerned minket és rátalálni arra az ékszerre, mely tükrözi egyéniségedet.

 

 

Mitropoulos család

Webáruház készítés