BLOG

Gyógyító kövek az egészséged támogatása érdekében

2022.10.21 11:00
Gyógyító kövek az egészséged támogatása érdekében

A kristálygyógyítás a gyógyítás holisztikus megközelítése, amely a kristályokat alternatív terápiaként érdemes használni az orvosi kezelés kiegészítésére. Nem garantált, hogy ezek a kristályok egészségügyi állapotokat vagy betegségeket gyógyíthatnak, sokkal inkább, hogy pozitív hatással lehetnek a testre és a lélekre.

Pajzsmirigy problémákra

A pajzsmirigy a nyakban található, és hormonokat termel, amelyek szabályozzák az anyagcserét. A torokcsakrához kapcsolódik, ezért kék vagy zöld színű köveket lehet használni ezen a területen az egyensúlyozáshoz. A Krizokolla, az akvamarin, a hegyikristály, a kianit (főleg, ha alulműködik), a szodalit és a lapis lazuli hatékonyak lehetnek a pajzsmirigy bántalmak kezelésében (utóbbi kettő a pajzsmirigy túlműködésére is jótékony hatású). Hordj ezekből a kövekből a nyakadban vagy a csakrádnak ugyanazon helyén.

Álmatlanság

Gyógyítsd meg álmatlanságodat kristályokkal...de hogyan? Az álmatlanság gyakori, de krónikus alvászavar. Az érintett személy felfrissületlennek érzi magát, és nem alszik nyugodtan. Befolyásolja a napközbeni működési képességet, és hangulati ingadozásokat is okoz. Mit tehetünk, ha alvászavaraink vannak? Az álmatlanság a szívcsakra egyensúlyának felborulásával hozható összefüggésbe, így nem meglepő, hogy rózsaszín színű kristályokat kell használnunk, mint például ametiszt, lepidolit, szodalit és rózsakvarc, amelyek segítenek ebben a kérdésben. Helyezd őket a párna alá, vagy viseld gyógyító ásvány karkötőként.

Termékenység fokozásához

Hogyan lehet kristályokkal javítani a termékenységet…hogyan? A termékenység témája a szex-energia csakrához (más néven szakrális csakrához) kapcsolódik, amely a menstruációhoz és a szüléshez kapcsolódik. Fizikai értelemben ez a csakra kifejezheti a szexuális problémákat: menstruációs zavarok, gyulladások vagy akár meddőség is előfordulhat. Pszichológiai szempontból ez azt jelentheti, hogy problémáid vannak önmagad teljes elfogadásával, nem szereted magad eléggé. Mivel a női felhatalmazás számodra is nehéz, ezért itt az ametiszt kristály nyaklánc viselése javasolt, mert nyitott szívvel hat ránk és békét hoz. Ha közvetlenül a testén szeretné viselni a köveket, ezt megteheted karkötő vagy nyaklánc segítségével. 

Fogyókúra támogatója

Súlya óriási hatással van az egészségére. Például a túlsúlyt olyan problémákkal hozták kapcsolatba, mint a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák. A jó hír az, hogy csökkentheted a zsír mennyiségét szervezetedben, ha egyszerűen követi az egészséges zsírokban és fehérjékben teli kiegyensúlyozott étrendet, valamint mérsékelt testmozgást. Ha segítségre van szükséged a fogyáshoz, használja ki az erre a célra használt drágaköveket: a kianit az étvágycsökkentő és az anyagcsere serkentő, a kalcedon a hormonháztartásért és a zöld türkiz a cukorszint csökkentéséért. Viseld ezeket a kristály nyakláncokat vagy karkötőket, hogy támogasd céljaidat!

Webáruház készítés