BLOG

A lelkiegészségünk ékkövei: az ásványok

2022.09.06 08:29
A lelkiegészségünk ékkövei: az ásványok

Ásványékszer a természet lineáris irányba történő fejlődéséből fakad. A mai napig nem törpült el ez a díszítőelem a más jellegűek mellett, éppen ezért érdemes felkutatni az ásvány alapvető szerepeit is.  Gyönyörűséges kinézetük mellett, remek gyógyhatásokkal is bírnak.

Hogyan fejtheti ki hatását egy gyógyító ásvány karkötő?

Az aurájában lévő pozitív energiarezgés csökkenti a már meglévő negatív energiákat és hatásait, egyúttal meg is könnyítheti azok végleges megszüntetését. Fizika törvényei szerint minden test saját rezgéssel rendelkezik. Ha egy test tele van frusztrációval, vagy éppen pont az ellenkezőjével, boldogsággal, azzal az azt körülvevő világot is módosítja. Az energiákat lehet mozgósítani: átadni, terjeszteni, gyógyítani vele. Az ásványok pontosan abban segítenek, hogy ezek megtörténhessenek, megtisztítva minket, és a környezetünket.

Ezeket az ásványokat érdemes viselni a leginkább!

A Rózsakvarc:

A Rózsakvarc kő az egyik legnépszerűbb gyógyító kristály, mivel képes támogatni a pozitív, boldog kilátásokat és segít eltávolítani a negatív energiákat. Segít a stressz, a szorongás és az idegesség leküzdésében is. A rózsakvarc hasznos életünk nehéz időszakaiban, vagy amikor úgy érezzük, túl sok felelősség terhel bennünket.

A Füstkvarc: 

A Füstkvarc egyedi megjelenése segíthet a stresszben. Ez az illatos, csillogó, borostyán színű drágakő segít leküzdeni a depressziót és a stresszt, amelyek manapság nagyon gyakoriak az emberekben. Fontos, hogy a stresszes időkben pihenj, és ez az egyedülálló kristály képes békét és nyugalmat hozni az életedbe ezekben a stresszes időkben. Viselje akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá, élete stresszes időszakaiban, és nyugodtabban, anélkül, hogy túlterheltnek érezné magát.

A Magnezit:

A Magnezit, egy fehér magnézium-karbonát elsősorban a súlyproblémákkal küzdő emberek számára hasznos. Serkenti az emésztési folyamatot és segít a méreganyagok eltávolításában a szervezetben. A fogyás segít az önbecsülésben. A szervezet magnézium raktárait a magnezitnek köszönheti, amely segíti a szívizmot és a csontváz izmait. A Magnezit jótékony hatással van az idegrendszerre. Stressz és szorongás esetén segíthet ellazulni, mert megnyugtat és megnyugtatja az idegeket. Ezenkívül hasznos a reumás betegségekben szenvedők számára.

A Tigrisszem:

A Tigrisszem az ízületek, a csontok és az idegrendszer gyógyulását segítő kő. Segít a negatív gondolatok tisztázásában is. Jó hatással van az olyan mentális zavarokra, mint a depresszió és a stressz. Megvédhetjük magunkat a mentális betegségektől, ha ezeket a kristályokat használjuk, mert gyógyító erejük van.

A konklúziót levonva…

Alapvetően teljesen lényegtelen, hogy milyen ásványokból álljon a gyógyító ásvány karkötőnk. Az a fontos, hogy viseljünk ilyen csodás ékszereket, hiszen egyediek, eszmeiek, természetesek.

Webáruház készítés