BLOG

Miért különleges egy fekete arany gyűrű?

2024.02.20 11:35
Miért különleges egy fekete arany gyűrű?

Az ékszerek, ahogy a gyűrűk története is évezredekre nyúlik vissza. Minden korban, kultúrában meg volt és van a jelentésük. A gyűrűk általában az egységet, összetartozást és a kötődést jelképezik, nem véletlen lett a házasság legfőbb szimbóluma. Ezen kívül pedig segíthet az önkifejezésben.

Általában aranyból és fémből készült gyűrűket szoktak vásárolni, drágakövekkel vagy ásványokkal díszítve. A megszokottól eltérően a fekete arany gyűrű viselése egyedivé és egyre divatosabbá kezd válni. De milyen jelentést hordoz a fekete gyűrű? Mint minden más gyűrű a különböző kultúrákban és a személyes világban más jelentőséggel bírhat. A fekete szín önmagában is nagy jelentőséggel bír. Vannak helyzetek amikor eleganciát, tekintélyt parancsol, és vannak olyanok, amikor a gyász szimbólumaként jelenik meg. A mai divatban a fekete szín önmagában letisztultságot is jelképez. A fekete gyűrű különleges kiegészítő lehet elegáns alkalmakra, illetve hétköznapi öltözékhez egyaránt. Ha több ékszerrel együtt szeretnénk viselni, akkor érdemes figyelni arra, hogy összhangban legyenek egymással. De szuper hír, hogy a fekete szinte mindennel összeillik!

Weboldalunkon a legtöbb fekete arany gyűrűt cirkónia kövek díszítik. Az alábbi linket lehetőséged van megtekinteni egyet: Tekintsd meg a gyűrűk kínálatát. Hogy mi is az a cirkóia? Az egyik legkedveltebb mesterségesen előállított drágakő, mely szinte tökéletes utánzása a gyémántnak. Árkategóriát tekintve sokkal olcsóbb, mint a gyémánt. A cirkónia szinte minden színárnyalatban elkészíthető, zárványoktól mentes és tisztítása is roppant egyszerű. Arra érdemes figyelni, hogy könnyen karcolódhat és idővel a fényét is elveszítheti. De jó hír, hogy ékszerész üzletekben lehetőség van polírozásra!

Ha a cirkónia nem nyerné el a tetszésedet, akkor kerámiából készült fekete díszítésű gyűrűket is találsz nálunk. Érdemes alaposan szétnézni a kínálatban. A fekete gyűrűn kívül webshopunkon fekete fülbevalókat, medálokat és karkötőket is egyaránt tudsz vásárolni. Szeretettel várunk!

Webáruház készítés