BLOG

Milyen hatással van ránk, ha egyszerre több ásvány követ hordunk?

2022.05.13 11:31
Milyen hatással van ránk, ha egyszerre több ásvány követ hordunk?

Manapság rengeteg helyen foglalkoznak a spiritualitással, a testi és lelki összhang gyógyításával. Ezek segítésére léteznek különböző eszközök, melyek közül talán a legkülönlegesebbek az ásvány karkötők. A karkötők egyébként különböző ásványi kövekből alkotnak különleges ékszereket.

Használhatunk egyszerre többet?

A társas kövek hasonló hatásúak, ezért őket érdemes esetleg együtt használni, de lehetőség van egyedileg is.  Ha például azonos hatásukat szeretnénk erősíteni, akkor összekeveréssel sikeresen segíthetjük egymást. Tehát több ékszert viselni előnyösebb, de egyedül is megállják a helyüket. A Huba jótékony hatású energiája minden ilyen ásványkövet hatásosabbá tesz.

Az ásványtársítás

Na, ez az, ami nem létezik! Bár elsőre jónak tűnhet, mégsem tudja kifejteni a jótékony hatását. Ártani nem árt, viszont a viseletével semmi sem változik. A legjobb az emberben, hogy folyamatosan változik, és jobbik esetben még változtatni is akar. Viszont pont emiatt nem létezik a párosítás. Minden időszakunkban más és más ásvány nyújthat segítséget, éppen ezért, ha szeretnék változást elérni, tartsuk ezt is szem előtt.

Azért segítenek, mert hiszel bennük?

A válasz azért nem ennyire egyszerű, vagy mégis? Annyi bizonyos, hogy a tudatunk nagyon sok mindent befolyásol. Vagy csak az befolyásol, hiszen, ha elhisszük, hogy működik valami, akkor az így is lesz. Sokszor egy eszköz kell hozzá, ami a hitünket erősíti. Ha valaki hisz a quantum fizikában, az tudja, hogy a vonzás igen is létezik. Az, hogy milyen képet alkotsz a világról, vissza tükröződik az eseményekben. Tehát nem árt óvatosnak lennünk abban, hogy mit gondolunk.

Webáruház készítés